blank

TSC u finišu slomio otpor IMT-a

TSC je teže nego što se očekivalo upisao tri boda protiv IMT-a koji je pokazao da je opravdano najprijatnije iznenađenje ovog prvenstva. Bačkotopolčani su golom Mirčevskog u samo finišu došli do pobede od 1:0 (0:0)  koja ih je plasirala na čelo tabele Superlige.

blank
Foto: FK TSC

Strelac: Mirčevski 86. minut za TSC.

TSC: Ilić, Čalušić, Đorđević, Stojić, Cvetković, Radin, Stanić, Petrović, Jovanović, Rakonjac, Pantović. Igrali su još: Milovanović, Antonić, Kuveljić, Ćirković, Mirčevski.

IMT: Gordić, Glišić, Delević, Lambulić, Ćirković, Kijevčanin, Vukić, Živojinović, Čarapić, L. Luković, M. Luković. Igrali su još: Stamenić, Čarls, Stefanović, Kodžić, Radočaj.

Pred oko 2.500 gledalaca na TSC Areni viđen je dobar fudbal, što se i pretpostavljalo, s obzirom da oba trenera gaje napadački i otvoren fudbal. 

Prvih pola sata igre proteklo je u opreznoj igri sa obe strane, bez mnogo prilika za pogodak. Nakon toga, TSC je preuzeo inicijativu koju nije ispuštao do kraja meča. U finišu prvog poluvremena Jovanović je zatresao mrežu, ali je pogodak poništen nakon intervencije iz VAR sobe.

U drugom delu igre nizale su se prilike na obe strane. TSC je pretio preko Stanića i Pantovića dok je kod gostiju najopasniji bio Luković. Trenutak odluke dogodio se u 86. minutu. Jovanović je prošao po desnoj strani i idealno uposlio Mirčevskog koji je zatresao mrežu i postavio konačan rezultat.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.