blank

Bačka savladala Preporod u derbiju

Fudbaleri Bačke savladali su juče kraj „Somborske kapije” Preporod iz Novog Žednika u okviru 3. kola Vojvođanske lige grupa Sever. Golovima Matijaševića u drugom poluvremenu Subotičani su upisali prvu ovosezonsku pobedu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Matijašević 57., 79. minut za Bačku, Oblaković 77. minut za Preporod.

Bačka: Sabo, Živina, Vrana, Radmanović, Šijačić, Milijašević, Vujošević, Mezei, Kapetanović, Matijašević, Bursać. Igrali su još: Kujundžić, Bašić Palković, Kiš.

Preporod: Bursać, Gnjatović, Đakić, Brzulović, Momčilov, M. Kovač, Feješ, Stanić, Babić, Oblaković, Đurđevac. Igrali su još: Sloboda, Terzija, Čabrilo, Šašić, U. Kovač.

Prvo poluvreme proteklo je bez mnogo prilika. Veoma toplo vreme uticalo je na to da su obe ekipe čekale odmor da se osveže. Drugo poluvreme donelo je dosta uzbuđenja. Bačka je povela u 57. minutu kada je bio precizan Matijašević. Gosti su nakon toga preuzeli inicijativu i u 77. minutu izjednačili preko defanzivca Oblakovića.

Nedugo zatim Matijašević je ispratio jednu odbijenu loptu i zakucao je u mrežu Bursaća za veliku radost i prvu pobedu Bačke u novom prvenstvu.

Subotičani u narednom kolu gostuju u Turiji, dok će Preporod na svom terenu ugostiti Vrbas.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.