blank

ŽFK Spartak ubedljiv protiv Radničkog

Kragujevčanke su uspele samo u prvom delu da pariraju šampionkama u kome su povele nakon greške gostujuće odbrane. U drugom delu Subotičanke su potvrdile kvalitet i ubedljivo slavile rezultatom 4:1 (1:1).

blank
Foto: ŽFK Spartak

Strelci: Mekenzi (AG) 26. minut za Radnički, Belovan 42., 79., Slović 67., Filipović 87. minut za Spartak.

Radnički: Pajević, Nikolić, Čingelić, Jurišević, Milosavljević, Tomanović, Simonović, Marjanović, Vuković, Bicić, Babić. Igrale su još: Gogić, Oljarević, Vasiljević.

ŽFK Spartak: Škandro, Vučković, Belovan, Slović, Mekenzi, Ostrem, Hansen, Kamil, Filipović, Stupar, Ćirić. Igrale su još: Marković, Ilić.

Meč se igrao u Donjoj Trnavi na sportskom centru „Pampas”. Domaće igračice su povele nakon greške Mekenzijeve koja je pogodila sopstvenu mrežu u 26. minutu. U finišu prvog dela Belovan je poravnala rezultat pa se na odmor otišlo sa nerešenim rezultatom 1:1.

U drugom poluvremenu Spartak je preuzeo stvari u svoje ruke. Najpre je Slović pogodila nakon prekida, da bi Belovan svojim drugim golom povisila na 3:1. Konačan rezultat postavila je u finišu susreta Filipović.

Subotičanke u narednom, 3. kolu Super lige, na svom terenu dočekuju Mašinac iz Niša.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su A. S. (1993) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.