blank

U petak žreb za žensku Ligu šampiona

Žreb za žensku UEFA Ligu šampiona će se održati u petak 30. juna 2023. godine od 13:00 časova u sedištu Evropske kuće fudbala (UEFA) u Nyonu (Švajcarska).

blank
Foto: ŽFK Spartak

ŽFK Spartak kao šampion Srbije nalazi se u prvom potu (nosioci) na vrlo visokom osmom mestu gde je 22 ekipe, od kojih će Spartak izvući jednu ekipu na žrebu, dok iz drugog pota gde je 19 ekipa Spartak čeka 2 protivnika.

Ove godine će se igrati 8 grupa po četiri ekipe i 3 grupe po tri ekipe. Utakmice se igraju u formatu dva polufinala, pobednici igraju finale, dok poraženi igraju za 3. i 4. mesto. U grupama gde će biti tri ekipe, igra se jedno polufinale, a tim sa najboljim koeficijentom igra direktno finale i bori se za plasman u Rundu 2.

Kvalifikaciona Runda 1. UEFA lige šampiona je na programu od 06. do 09. septembra 2023. godine. (06. do 09. polufinalni mečevi, od 09.09. 3. mesto, finale za plasman u Rundu 2).

Žreb za UEFA ligu šampiona će prenositi uživo UEFA putem svog sajta: www.uefa.com

blank
Foto: ŽFK Spartak

U petak 30 .06. od 13:00 časova u kancelariji ŽFK Spartak će se pratiti uživo žreb za UEFA ligu šampiona, kancelarija će biti otvorena i za predstavnike medija.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.