blank

U SAD još uvek registrovano 408 “jugića”

blank

Zahvaljujući uvidu u podatke o registrovanim automobilima u trećem kvartalu 2021. godine u SAD, sajt Chicagoglasnik.com objavio je da je u toj zemlji još uvek registrovano 408 “jugića”.

“Postoje precizne brojke po modelu, koliko je primeraka svakog od njih još (uvek) uredno registrovano na putevima u SAD. Među njima je i veliko iznenađenje – “Jugo”. Registrovano je čak 408 primeraka, što je na prvi pogled mali broj, ali i veliki, kada se uzme u obzir imidž ovog automobila.

Ipak, u poslednje vreme je sve bolje, s obzirom na to da važi za “oldtajmera” i vozilo koje privlači veliku pažnju gde god da se pojavi.

Štaviše, mnogi Amerikanci pokušavaju da ukažu na činjenicu da to nije najgori automobil svih vremena, iako u medijima još uvek kruži u negativnom kontekstu.

Poređenja radi, broj registrovanih “jugića” je skoro isti kao zbir svih automobila marki “Reno”, “Lančija” i “Bugati” zajedno.

Zastava je na američko tržište izvezla ukupno 141.511 modela “Jugo”.

Chicagoglasnik.com

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.