blank

Udarnik brojao do šest protiv Napretka! (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Udarnik iz Višnjevca se iskupio pred svojom publikom za poraz u prethodnom kolu koji je pretrpeo u Tavankutu. U meču 6. kola Područne fudbalske lige Subotice na svom terenu pokazali su da poseduju kvalitet i ubedljivo savladali goste iz Nadalja rezultatom 6:0 (1:0).

Strelci: Pataki 21., 26., Šicar 66., Ivanišević 77., Starčev 79. (AG), Anđić 88. minut za Udarnik.

Udarnik: Jokić Milan, Vorgić Aleksandar, Ruski Vladimir, Anđić Marko, Orlovac Aleksandar, Kuktin Dejan, Šicar Dragan, Ivanišević Nikola, Pejčić Nemanja, Kuktin Bojan, Pataki Aleksa. Igrali su još: Knežević Radovan, Der Akoš, Tot Igor, Lukić Dragomir.

Napredak: Polić Nemanja, Starčev Jovan, Hodonicki Ervin, Kozomora Dušan, Miljević Stefan, Ergarac Bojan, Filipović Ivan, Zelić Strahinja, Dukai Milutin, Ćika Goran, Buzadžin Branko.

blank
Foto: Subotičke.rs

Izabranici trenera Milutina Rajovića prikazali su u jučerašnjem meču disciplinu i organizovnu igru i nadigrali su protivnike u svim segmentima igre.

Nakon minimalnog vođstva na poluvremenu, u nastavku su još više pritisnuli Napredak i postizali golove iz izrađenih akcija. Dva pojačanja koja su pristigla u letnjem prelaznom roku, Anđić i Šicar predvodili su ekipu ka ubedljivoj pobedi. Po svemu prikazanom na terenu, ekipa Udarnika sa pravom može da se nada dobrom plasmanu u ovoj takmičarskoj sezoni, a ako ih sreća malo posluži vrlo je moguć plasman u viši rang.

Nakon nepotpunog 6. kola Udarnik na tabeli Područne lige Subotice zauzima 5. mesto sa 12 osvojenih bodova, a u narednom kolu gostuje u Adi.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.