blank

Usvojen Lokalni akcioni plan zapošljavanja, Toković imenovan za direktora Art bioskopa “Lifka”

blank

Na 19. sednici Skupštine grada Subotice, održanoj danas u Velikoj većnici Gradske kuće, usvojeno je svih deset tačaka dnevnog reda. Odbornici su doneli Odluku o usvajanju Lokalnog akcionog plana zapošljavanja za 2022. godinu za Grad Suboticu, Odluku o izmenama Odluke o delokrugu, sastavu, izboru članova i načinu rada Saveta za međunacionalne odnose i Odluku o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije Konsolidovanog završnog računa Grada Subotice za 2021. godinu, a usvojili su i Program korišćenja sredstava budžetskog Fonda za zaštitu životne sredine grada Subotice za 2022. godinu.

Na današnjoj sednici Skupštine grada doneta su i rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Statuta Javnog komunalnog preduzeća „Subotičke pijace” i na Odluku o izmeni Statuta Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija”, kao i na treću izmenu Programa poslovanja Fondacije za pomoć pri lečenju teško obolele dece i omladine sa finansijskim pokazateljima za 2021. godinu.

Usvojen je i Zaključak o prihvatanju Izveštaja o poslovanju Fondacije za pomoć pri lečenju teško obolele dece i omladine sa finansijskim pokazateljima za 2021. godinu, a doneto je i Rešenje o davanju saglasnosti na Program poslovanja Fondacije za pomoć pri lečenju teško obolele dece i omladine sa finansijskim pokazateljima za 2022. godinu.

Odbornici su doneli i rešenje kojim se za direktora ustanove kulture ART bioskop „Aleksandar Lifka“ imenuje Aleksandar Toković.

Subotica.rs

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 6 stepeni Celzijusa. Nepovolјna biometeorološka situacija za hronično oboleleosetlјive

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.