blank

Vakcinacija starijih bez zakazivanja u petak u Đurđinu, Novom Žedniku i Subotici

blank

Dom zdravlja Subotica nastavlja u petak 19. marta sa akcijom imunizacije sugrađana starijih od šezdeset godina koji nisu prijavljeni ili još nisu dobili poziv od eUprave za vakcinaciju. U petak će vakcinu bez prethodne najave moći da prime meštani Đurđina, Novog Žednika i Subotice.

Imunizacija vakcinom kineskog proizvođača „Sinofarm“ biće moguća od 8 do 13 časova u ambulanti u Kumičićevoj, u ambulanti u Đurđinu, na adresi Borisa Kidriča bb, te u ambulanti u Novom Žedniku, u Ilije Lubarde 2.

Zainteresovani građani na vakcinaciju treba da ponesu lični dokumenat sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi proces evidentiranja u sistem bio ubrzan. Ukoliko nisu u mogućnosti moći će da popune i potpišu obrazac za saglasnost na samom punktu.

Dom zdravlja Subotica zamolio je sve građane koji žele da prime vakcinu da na vakcinaciju dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera, dok je Gradska uprava pozvala starije sugrađane da se vakcinišu u što većem broju.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.