blank

Vakcinacija starijih bez zakazivanja za vikend u više ambulanti u gradu

blank

Vakcinacija starijih od šezdeset godina bez prijave biće nastavljena i tokom predstojećeg vikenda na teritoriji grada Subotice.

Imunizacija vakcinom kineskog proizvođača „Sinofarm“ biće moguća u subotu i nedelju od 8 do 13 časova.

U subotu će vakcinacija starijih sugrađana biti organizovana u ambulanti u Kumičićevoj ulici, zatim u ambulanti u Mesnoj zajednici Graničar, na adresi Istočni vinogradi bb i u ambulanti u Aleksandrovu, na adresi Aksentija Marodića bb.

U nedelju će zainteresovani građani stariji od šezdeset godina moći da prime vakcinu u ambulanti u Kumičićevoj, kao i u ambulanti u Malom Bajmoku, na adresi Franje Kluza 2.

Zainteresovani građani na vakcinaciju treba da ponesu lični dokument sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi proces evidentiranja u sistem bio ubrzan. Ukoliko nisu u mogućnosti moći će da
popune i potpišu obrazac za saglasnost na samom punktu.

Dom zdravlja Subotica zamolio je sve građane koji žele da prime vakcinu da na vakcinaciju dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera. Gradska uprava Subotica pozvala je starije sugrađane da iskoriste priliku da se vakcinišu u što većem broju, i time smanje mogućnost zaraze.

Foto: Gradska uprava

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.