blank

Večeras Srbija igra protiv Hrvatske na Svetskom prvenstvu u hokeju za žene

Ženska hokejaška reprezentacija Srbije, po oceni stručnjaka, odigrala je juče najbolju i najtežu utakmicu u njihovoj hokejaškoj karijeri.

blank
Foto: Privatna arhiva

Igrale su protiv reprezentacije Ukrajine koja je apsolutni favorit u ovoj grupi i koja je sastavljena od igračica koje igraju u Americi, Kanadi, Švajcarskoj. Naša reprezentacija poražena je rezultatom 5:4, u produžetku, posle regularnog dela bilo je izjednačeno – 4:4.

Naše devojke su apsolutno dominirale prve dve trećine kako igrom tako i rezultatom. U prvoj trećini rezultat je bio 2:0 za Srbiju, u drugoj trećini rezultat je bio 3:1 za Srbiju. U trećoj trećini je došlo do velikog preokreta ali tek pred kraj treće trećine Ukrajinke izjednačavaju na 4:4 i u produžetku dobijaju utakmicu rezultatom 5:4. Golove za Srbiju postigle su Katarina Vasiljević, Jana Vukelić, Vrhovi Valentina I Velček Milica.

Da podsetimo, našu reprezentaciju čini devet Subotičanki.

Svetsko prenstvo III divizije grupa A, igra se u Zagrebu, u novoj ledenoj dvorani, a srpske reprezentativke danas igraju protiv Hrvatske u 19 časova i 30 minuta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.