blank

Veslači Palića uspešni na “Tisza Kup-u”

Proteklog vikenda grad Szolnok u Mađarskoj bio je domaćin regate pod nazivom “Tisza kup” na kojoj je učestvovalo 18 takmičara veslačkog kluba Palić koji su osvojili osam medalja.

blank
Foto: VK Palić

Sergej Čipak je osvojio dve zlatne medalje, u kategoriji skif za seniore i u dvojcu bez kormilara u juniorskoj konkurenciji zajedno sa Balintom Filekijem.

Osmerac u sastavu Blagojević Teodora, Reka Arnold, Anna Bogosavljev, Laura Malatinski, Miljana Radivojević, Demkó Janka, László Hanna, Csiba Brenda i kormilar Vladeta Mihajlović osvojio je drugo mesto u konkurenciji kadetkinja na kom je VK Palić nastupio zajedno sa VK Danubius 1885 i Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület. 

Treća mesta zauzeli su Mark Farkaš koji je osvojio bronzanu medalju u konkurenciji skif za pionire, zatim skul četverac kadetkinja u sastavu Blagojević Teodora, Reka Arnold, Anna Bogosavljev i Laura Malatinski, zatim dvojac bez kormilara u konkurenciji kadeta, Luka Pragai i Andrej Vuksan, skul četverac za pionire u sastavu Vladeta Mihajlović, Aleksa Neorčić, Tamás Arnold i Alex Szögi i kadet Ivan David u skifu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.