blank

Zanimljiv rasplet na dnu Vojvođanske lige Sever!

Pretposlednje kolo Vojvođanske lige Sever igra se za vikend. Bačka kraj Somborske kapije dočekuje ekipu Obilić iz Zmajeva, Radnički gostuje Krili Krajine u Bačku Palanku, dok Preporod putuje u Ratkovo.

blank
Foto: Subotičke.rs

U subotu i nedelju se igra 29. kolo Vojvođanske lige grupa Sever. Bačka će u nedelju ugostiti ekipu Obilića iz Zmajeva. Radnički iz Bajmoka kao gost igra u Bačkoj Palanci protiv ekipe Krila Krajine. Novožedničani će gostovati u Ratkovu ekipi Radničkog.

Svi mečevi pretposlednjeg kola Vojvođanske lige igraju se u nedelju od 17 časova i 30 minuta, dok će se susret u Prigrevici između Bratstva i Sloge iz Čonoplje odigrati u subotu u istom terminu. 

Bačka i Radnički iz Bajmoka su odavno obezbedili opstanak, dok je Preporod u poslednja dva kola kola zabeležio dve pobede i tako pobegao iz opasne zone.

Na dnu tabele rasplet još nije na vidiku. Mladost iz Apatina, Senta, Radnički iz Ratkova i Vojvodina iz Bačkog Gradišta vodiće žestoku borbu do poslednjeg kola za opstanak. Krila Krajine iz Bačke Palanke je za sada jedina koja će se sigurno preseliti u niži rang.

Parovi 29. kola:

blank
Foto: Srbijasport

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.