blank

Astrološka prognoza od 9.11. do 15.11.

blankOVAN
Predstoji velika sedmica koja će uticati na vašu karijeru, lične ciljeve i veze (ako ne i više!). Ostvarićete uspeh na poslu u vidu unapredjenja, sve što ste dugo čekali sada Vam dolazi na poslovnom planu, pokušajte da ne pravite nikakve pogreške jer Vas može to skupo koštati. Oslobodite se stresa I meditirajte, idealno je vreme da se posvetite sebi I partneru I da odete na produženi vikend I da pokupite svu pozitivnu energiju koja će Vam trebati u rešavanju određenih poslovnih projekata.

blankBIK
Protekle nedelje su bile suviše teške za Vas, ali konačno ulazite u jednu zanimljivu sedmicu gde možete da odahnete jer ste bili ograničeni na polju komunikacije. Otuda I Vaš zastoj na poslu, ali sada dolazi do jedne nove energije kada uzimate stvar u svoje ruke. Obratite pažnju na digestivni trakt. Mogući su konflikti sa partnerom jer pokušavate da nešto prećutite, ali znajte da će Vam se to na kraju obiti o glavu.

blankBLIZANCI
Napetosti, spletke, intrige obeležavaju sedmicu pred Vama, bićete u stanju da prekinete dugogodišnje prijateljstvo iz čistog revolta, kolege pokušavaju da Vas izvedu iz takta tako da obratite pažnju. Moguće su tajne veze koje mogu izaći na videlo I to sa ljudima iz Vaše okoline. Zdravstvene tegobe u vidu pada imuniteta I alergija, što više vitamina I provere opšteg stanja organizma jer sve ove sitnice mogu dovesti da više ne znate koju ispravnu odluku da donesete.

blankRAK
Fokus Vam je na vezama jer ove nedelje bićete poput dinamita, planirate da prekinete vezu jer se više ne osećate sigurno u njoj, budite oprezni I najmanja odluka može biti pogrešna. Odlično se osećate, imate dovoljno energije samim tim I poslovna strana Vam je naglašena, osećate se na poslu kao kod kuće, razmišljate o preuređivanju poslovnog prostora, pa su mogući malo veći troškovi jer Vas već hvata praznična euforija.

blankLAV
Pazite da ove nedelje ne završite kod zubara jer su mogući problemi sa zapaljenjem desni kao I sa sinusima. Poslovni fokus je dobar, određeni imaju poverenja u Vas I spremni su da Vam pruže nove zadatke gde ćete Vi zablistati, očekujte povišicu. Na ljubavnom planu svi emotivni odnosi su u fazi testiranja, naredni događaji odlučuju o budućnosti Vaše veze, a mnogi od Vas će I zaprositi voljenu osobu.

blankDEVICA
Organizacija, red I raspored su Vam ključni ove nedelje jer ste upali u haos, toliko misli I ideja Vam se vrti u glavi da ste zbog toga odsutni sa posla I Vašim nadredjenim to smeta, pripazite da ne upadnete u problem zbog toga. Kako na poslovnom tako I na emotivnom planu je haos, nerazumevanje I svađe sa partnerom. Zdravstveno su moguće glavobolje I bol u lumbalnom delu kičme.

blankVAGA
Planirate selidbu ili kupovinu nekretnina, ta ideja Vam oduzima dosta energije, pa ćete malo klonuti duhom, opšta slabost organizma je prisutna. Konačno posle dužeg perioda osećate da je na poslu sve kako treba da bude I da konačno radite sa uživanjem, ulagaćete dosta napora da zadivite šefa, pa je moguće poboljšanje na tom polju. Emotivno se osećate iscrpljeno I ne znate kuda vodi veza sa partnerom, odluke donesite tek krajem meseca.

blankŠKORPIJA
Rođendanska nedelja je bila pred Vama, pa se osećate energično I spremno da krenete u realizaciju svih ideja koje ste zacrtali sebi. Biće Vam ponudjena promena radnog mesta i dobro razmislite o tome jer ćete imati veću nadležnost nego pre. Sa novim radnim mesto finansije se poboljšavaju, ali pazite na kredite I dugove. Emotivno jako lep period I zajednički momenti u kućnoj varijanti sa voljenom osobom.

blankSTRELAC
Turbulencije su prisutne I stezanje finansija kod Vas, nepromišljene odluke su dovele do toga da uđete u finansijski kolaps, ali rešenje Vam je na vidiku zato pripazite na troškove, nije vreme za rizična ulaganja. Pored Vašeg primarnog posla moguć je još jedan dodatni, pa čak I realizacija privatnog biznisa. U ljubavnim dešavanjima moguća je stagnacija I posvećivanje sebi.

blankJARAC
Budite spremni na nevidjenu nedelju pred Vama, sve će Vam ići od ruke, toliko ćete biti pozitivni I optimistični, osmeh je konačno na Vašem licu. Ljudi u Vašem okruženju primećuju radikalne promene kod Vas. Osećate se odlično, finansije su Vam dobre čak je moguć i neočekivani dobitak. Razmišljate o prinovi I da se posvetite zajedničkom životu sa partnerom. Sve u svemu Vaših 5 minuta je stiglo.

blankVODOLIJA
Očekujte neočekivano u nedelji pred Vama, spremate se za poslovno putovanje gde možete dobiti veoma zanimljive ponude za posao I saradnju sa uspešnom kompanijom. Radna atmosfera Vas zaokupljuje, bićete dobrodušni prema kolegama sa posla. Iritacija I infekcija disajnih puteva su moguće ,obratite pažnju na alergene. Emotivno jedan dobar period posle dužeg vremena, prave se planovi za budućnost.

blankRIBE
Test istine je pred Vama, bićete prepušteni sanjarenju I maštanju, želećete što više da budete sa partnerom, potrebna Vam je ta emotivna stabilizacija, da se osećate sigurno pored voljene osobe. Malo ste duhovno klonuli I u ovom period otkrićete razne tajne vezane za prijatelje I poslovne saradnike, pripazite se krađe ili gubljenja ličnih dokumenata.

blank

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Astrologija

UBRZAVANJE VREMENA Da li nam se čini da je svet sve više na ivici prirodnih katastrofa i da je neka daleka budućnost skroz neizvesna šta

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.