blank

Atletičari Spartaka na prvenstvu Vojvodine

Na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine koje je održano u subotu 11. februara u Novom Sadu učestvovali su i atletičari atletskog kluba Spartak.

blank

Minja Kopunović osvojila je drugo mesto u kategoriji mlađih juniorki u disciplini skoka udalj preskočivši 5,25m, dok je u finalnoj trci na 60m sa rezultatom 8,16s osvojila bronzanu medalju i opravdala sva očekivanja svog kluba.

Pionirka Višnja Vilov zauzela je 3. mesto u skoku udalj skočivši ne samo svoj lični rekord od 5,17m, već i rekord kluba u kategoriji starijih pionirki u dvorani. Višnja Vilov je učestvovala i u trci na 60m u kojoj je sa rezultatom 8,48s zauzela 10. mesto u konkurenciji 37 takmičarki.

U trci na 60m seniora takmičili su se Mihajlo Božić koji je zauzeo 5. mesto sa rezultatom 7,45s i Stefan Mihajlović koji je zauzeo 10. mesto u vremenu od 8,19 s.

Atletičare AKŽ “Spartak” očekuje najvažnije takmičenje ovog dela sezone, a to je Prvenstvo Srbije u dvorani za seniore i seniorke koje će biti održano u Beogradu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Iskra i dalje na vrhu

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 24. kola. Tavankut je pretrpeo poraz u Srbobranu, Vinogradar je remizirao protiv Njegoša, dok

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.