blank

Crvena Zvezda pokazala klasu protiv TSC-a

Fudbaleri Crvene Zvezde ubedljivo su savladali TSC rezultatom 3:0 (2:0) u prijateljskom meču na stadionu „Rajko Mitić” u sklopu priprema za novu sezonu. Bačkotopolčani su pružili maksimum u ovom trenutku, ali su Beograđani pokazali klasu.

blank
Foto: TSC

Strelci: Ivanić 9., Olajinka 27., Kraso 60. minut za Crvenu Zvezdu.

Crvena Zvezda: Glazer, Dragović, Mijailović, Rodić, Mitrović, Stamenić, Kangva, Ivanić, Bukari, Olajinka, Kraso. Igrali su još: Popović, Nedeljković, Spajić, Milunović (Mituljikić), Leković, Nikolić, Šljivić, Lučić, Ado, Azarov, Mijatović.

TSC: Ilić, Ćalušić, Stojić, Krstić, Petrović, Radin, Stanić, Cvetković, Đakovac, Jovanović, Pantović. Igrali su još: Cvetinović, Antonić, Kuveljić, Milovanović.

Bio je ovo duel dva tima koji bi mogli da zaigraju zajedno i u Ligi šampiona, pošto na Marakani već imaju obezbeđenu grupnu fazu, dok Bačkotopolčane očekuju dva kola kvalifikacija.

Crvena Zvezda je povela već u 9. minutu. Ivanić je pogodio za vođstvo. Bukari je probio po desnoj strani, da bi iz drugog pokušaja asistirao za gol. U 27. minutu je na semaforu stajalo 2:0. Olajinka je bio najspretniji ispred gola Ilića.

Konačan rezultat postavio je u drugom poluvremenu Kraso. Akciju iz udžbenika izveli su izabranici Bahara, Mitrović je iskosa sa leve strane asistrirao, a Kraso je u padu uspeo odlično da odreaguje i loptu posalje iza leđa Ilića.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.