blank

Danas promenljivo oblačno, najviša dnevna temperatura do -1 stepen

blank

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda danas će u Subotici najviša dnevna temperatura iznositi -1, a najniža -6 stepeni Celzijusa. Tokom dana nas očekuje promenljivo oblačno vreme. U nedelju su moguće snežne padavine i najviša dnevna temperatura do -2 stepena.

Pojačana opreznost savetuje se cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima, kao i osobama sa respiratornim tegobama. Moguće meteoropatske reakcije su promenlјivo raspoloženje i glavobolјa, kao i slabija koncentracija. Neophodna je opreznost svih učesnika u saobraćaju.

U nedelju se zadržava period sa relativno nepovolјnim uticajem biometeorološke situacije na hronične bolesnike, a naročito na cerebrovaskularne bolesnike. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu glavobolјe i reumatskih bolova.Neophodno je adekvatno odevanje. Svim učesnicima u saobraćaju se savetuje izuzetna opreznost.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano i toplo

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 27 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu uticati relativno povolјno

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.