blank

Danas u Subotici pretežno sunčano, do sedamnaest stepeni

blank

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas će u Subotici biti pretežno sunčano, uz najvišu dnevnu temperaturu do 17 stepeni Celzijusovih. Najniža temperatura iznosiće 5 stepeni. U nedelju će biti promenljivo oblačno, a najviša dnevna temperatura će iznositi 15 stepeni.

Očekivana biometeorološka situacija relativno povolјno će uticati na većinu hroničnih bolesnika. Osobe sa srčanim obolјenjima i dalje treba da budu oprezne. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe i promenlјivog raspoloženja. U saobraćaju se preporučuje oprez.

U nedelju će biometeorološka situacija, pred očekivanu promenu vremena, uticati na pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika, pa im se preporučuje dodatna opreznost i smanjenje fizičkih napora. Neraspoloženje, reumatski bolovi i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije. U saobraćaju se preporučuje dodatna opreznost.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.