blank

Bakić posetio porodicu prvorođene bebe

blank

Gradonačelnik Stevan Bakić posetio je danas porodicu prve bebe rođene u 2021. godini u našem gradu – Sofije Đorđioski, rođene 1. januara, u 6 časova i 40 minuta u porodilištu subotičke Opšte bolnice, saopštila je Gradska kuća.

Bakić je u ime Grada Subotice i svoje ime Sofijinim roditeljima, majci Slađani i ocu Marinku, čestitao na prinovi, poželeo im dobro zdravlje, puno sreće, uspeha i radosti i uručio prigodne poklone i poklon karticu u novčanoj vrednosti od pedeset hiljada dinara.

– Danas smo, poštujući sve epidemiološke mere, posetili divnu porodicu Đorđioski čija je ćerka Sofija prva subotička beba rođena u novoj 2021. godini“, izjavio je, tom prilikom, gradonačelnik Bakić, i dodao da nas ova lepa i simbolična tradicija podseća da su deca najvažnija, kako za ovaj grad, tako i za celu Srbiju – rekao je Bakić.

– Sofija je najlepši poklon koji sam mogla da dobijem za Novu godinu. Zdrava je i lepo napreduje. Srećni smo zbog prinove, samo je njena rođena sestra Elena, koja će u martu napuniti dve godine, nekako zbunjena. Zahvaljujemo se gradonačelniku i Gradu Subotici na pažnji, poklonima i finansijskoj podršci – rekla je Slađana Đorđioski.

Foto: Gradska uprava

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.