blank

Oliver u ponedeljak putuje u Budimpeštu gde će primiti spasonosni lek

blank

Dečak Oliver Pal Gajodi iz Bajmoka u ponedeljak putuje u Budimpeštu gde će mu, nakon priprema, biti dat spasonosni lek “Zolgensma” koji košta oko dva miliona evra. Novac potreban za lečenje malog Olivera, obolelog od spinalne atrofije mišića, prikupljan je u Srbiji i okolnim zemljama donacijama građana.

“Dragi prijatelji! Da li nam verujete da smo mi još u neverici da smo prikupili sredstva za Zolgensmu i to uz vašu pomoć! Svakog dana osećamo neizmernu zahvalnost što ste poslali Olivera, borili se svim srcem za njegov lek! Ja kao njegova mama želela bih da vam se još jednom zahvalim za ono što ste učinili za našu porodicu! Neizmerno hvala svima vama koji ste odvojili za jednu poruku i za bezbroj poruka, i za uplatu, i za nagradne igre, i za licitacije, i za bazare. Veliko vam hvala – napisala je njegova majka Timea Pal Gajodi na “Fejsbuku”.

Foto: Privatna arhiva, FB

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.