blank

Omladinska emisija „Otvori oči“ u nedelju premijerno na „Jutjubu”

blank

Omladinska emisija „Otvori oči“ u produkciji Fondacije „Danilo Kiš“ biće premijerno prikazana na „Jutjub“ kanalu i „Fejsbuk“ stranici Fondacije u nedelju 31. januara, s početkom u 19 časova.

Prva epizoda „Kultura bez kontakta“ obrađivaće sledeće teme: Portret umetnika, Saveti mladom piscu, Kaži A, Klub putnika…

U emisiji koja je snimana od septembra do decembra 2020. godine, učestvovali su članovi i voditelji kreativnih radionica Fondacije „Danilo Kiš“.

– Omladinska emisija „Otvori oči“ nastala je iz potrebe da se održi rad sa velikim brojem članova klubova koji rade u okrilju Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš“ Subotica. Situacija koja je zadesila čitavu planetu, borba sa virusom korona, podstakla nas je da rad sa mladima sagledamo i iz drugih uglova i dokažemo da kultura, umetnost i život postoje bez obzira na okolnosti. Stvar je samo u načinu posmatranja stvari. Stoga smo u rad na emisiji uključili svoje članove koji su sugestijama, predlozima i mladom mišlju obogatili ovaj projekat. Ona bi trebalo da zabavi, edukuje i podrži mlade u njihovoj svakodnevnoj borbi da postanu bolji ljudi, naveli su iz Fondacije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.