blank

FK Đurđin u nedelju igra prvo finale!

Fudbalski klub Đurđin izborio je mesto u baražu za popunu Vojvođanske lige Sever nakon što je zauzeo drugu poziciju u PFL Subotica. U nedelju u 17 časova i 30 minuta izabranici Davora Skenderovića dočekuju Rusin iz Ruskog Krstura u prvom meču baraža.

blank
Foto: FK Đurđin

Davor Skenderović, mladi stručnjak na klupi Đurđina koji je uspeo klub da dovede do istorijskog uspeha nada se velikoj poseti u nedelju i dobrom rezultatu svoje ekipe pred revanš u Ruskom Krsturu.

„Fudbalski klub Đurđin prvi put, u svojoj 59 godina dugoj istoriji, igra baraž za popunu Vojvođanske fudbalske lige. Posle sezone gde je izboreno drugo mesto u PFL Subotica ekipa je stekla pravo da se bori u baražu za Vojvođansku ligu.

Protivnik je odlična ekipa Rusina iz Ruskog Krstura koja je zauzela drugo mesto u PFL Sombor. Svima nama u klubu, upravi, igračima i navijačima je želja da klub proslavi svoj 60. rođendan u Vojvođanskoj ligi. Ekipa je spremna, motivisana i jedva čeka da u nedelju istrči na teren i pokaže se u najboljem svetlu”, rekao se strateg Đurđina.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.