blank

Goleada u Novom Pazaru

Meč 28. kola Mozzart bet Superlige između Novog Pazara i TSC-a doneo je mnogo uzbuđenja i lepih golova. Na kraju slavili su Bačkotopolčani rezultatom 4:3 (2:2) i tako upisali 17. ovosezonsku pobedu.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Ljajić 11., 15., 90. minut za TSC, Pantović 9., Ćirković 24., Milosavljević 51., 55. minut za TSC.

Novi Pazar: Mirković, Sise, Azemović, Fajed, Anan, Momčilović, Islamović, Ljajić, Petković, Razak, Šćepović. Igrali su još: Đinho, Suma, Bojat, Srećković, Obradović.

TSC: Ilić, Cvetković, Antonić, Stojić, Petrović, Milosavljević, Pejić, Vulić, Stanić, Pantović, Ćirković. Igrali su još: Đorđević, Jovanović, Đakovać, Rakonjac, Šoš.

Nakon ovog kola Bačkotopolčani su ostali jedini neporaženi tim na gostovanjima u Superligi. Meč je obeležio nekadašnji reprezentativac Adem Ljajić koji je postigao tri gola i pokazao da i dalje igra na visokom nivou.

U redovima Bačkotopolčana istakli su se Milosavljević koji je pokazao da je u uzlaznoj formi i Ćirković koji je po ko zna koji putu u ovoj sezoni pokazao da je nazaustavljiv kada dobije loptu na levoj strani.

Nakon meča trener TSC-a Žarko Lazetić je rekao da je srećan zbog osvojena tri boda zbog toga što je u Novom Pazaru teško pobediti. Strateg  Bačkotopoločana nije bio zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala u poslednjih 20 minuta.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.