blank

Građani Hajdukova u žučnoj raspravi sa čelnicima grada (VIDEO)

YouTube video

Problem migranata u našem gradu je sve veći, ali uprkos tome, gradonačelnik Stevan Bakić je pre samo tri dana izjavio da nijedan građanin Subotice nije bezbedonosno ugrožen.

Čelnici grada konstantno obećavaju i garantuju da građani nemaju čega da se plaše, iako učestali sukobi migranata govore suprotno.

Za to vreme, građani Hajdukova s razlogom strepe. Kako kažu, deca i žene ne smeju od straha na ulicu, a muškarci u šumu i na njivu.

blank
Foto: Subotičke.rs

“Vi do sada ništa konretno niste rekli šta ćete uraditi i šta ste uradili, samo da radite nešto, a mi ne znamo šta. Ako niste kontaktirali vojsku, zašto niste? Ovo je van vaše kontrole sada, i ako vi niste u stanju ovo da rešite – prepustite nekome ko jeste”, poručila je sugrađanka gradonačelniku Bakiću i načelniku PU Subotica, Igoru Velimiroviću.

Meštani tvrde da ovo nije migrantska kriza, već terorizam. Bakić pak tvrdi da mu nije lako i da svako jutro ustaje sa molitvom da nijedan sugrađanin ne strada. Prisutni na skupu se nisu sažalili, već su priupitali da li treba da plaču za njim, i naglasili da oni žele rešenje, a ne njegovu molitvu.

Ipak, prisutni ni na ovom skupu nisu dobili konkretno rešenje, već obećanje da će se okupljati svakog narednog petka.

Do narednog petka nam ostaje da se nadamo da pucnjave neće biti i da će, nekim čudom, čelnici grada 4. avgusta pred meštane doći sa konkretnim rešenjem.

Raspravu pogledajte u video-prilogu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

6 responses to “Građani Hajdukova u žučnoj raspravi sa čelnicima grada (VIDEO)”

  1. Bakić će na narednim izbozima otići iz fotelje gradonačelnika ostavljajući migrantsku priču iza sebe! A vi građani Subotice neka vam je Bog u pomoći – izabraćete nekog drugog nesposobnjakovića!

  2. Pogrešno je da narod očekuje rešenje problema od onih koji učestvuju u organizaciji trgovine migrantima. SVM je takođe deo vladajuće koalicije. Mađari treba da prestanu da glasaju za kompaniju “tata i sin”.

  3. Treba narod da uzme puske u svoje ruke kako migrante tako i rukovodstvo grada isterati…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.