blank

ŽFK Spartak pojačava redove

U jeku priprema za novu takmičarsku sezonu 2023/2024 Super lige i za kvalifikacioni turnir Lige šampiona, ŽFK Spartak, kao i drugi srpski timovi, koriste letnji prelazni rok za popunu upražnjenih pozicija u svojim timovima.

blank
Foto: ŽFK Spartak

Već je bilo reči da je u klub došla Željka Belovan (25) koja igra na poziciji napadača. Željka ima solidno superligaško iskustvo, dolazi iz TSC-a, pa stručni štab očekuje da će ona u kratkom vremenu potvrditi svoje kvalitete.

blank
Foto: ŽFK Spartak

Druga prinova u klubu je dvadesetogodišnja Kamile Pavarin. Ona dolazi iz Brazila iz kluba Korintians iz Sao Paula. Igra na poziciji napadača, a s obzirom na brazilski pedigre očekivanja stručnog štaba su mnogo veća od obične popune upražnjenog mesta. Saradnja je dogovorena na godinu dana.

blank
Foto: ŽFK Spartak

Treće lice je En Makenzi Landok koja dolazi iz Minesote (Aurora FC). En ima 24 godine, igra na poziciji defanzivca. Bila je kapiten u svom timu, a ovo je njen prvi profesionalni ugovor. Saradnja sa En takođe je dogovorena na godinu dana.

blank
Foto: ŽFK Spartak

Izvor: ŽFK Spartak

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Poslepodnevni pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 16 do 28 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će nepovolјno uticati na

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.