blank

Javno preduzeće „Palić-Ludaš” prodaje jariće

blank

Javno preduzeće „Palić-Ludaš” raspisalo je javni oglas za prikupljanje ponuda radi, kako je navedeno, otuđenja pokretnih stvari – jarića iz javne svojine ovog preduzeća.

Na prodaju je devet jarića, od toga sedam kastriranih, a početna cena je 170 dinara po kilogramu. Kako je navedeno, kupac ih preuzima u viđenom stanju i naknadne reklamacije i prigovori po pitanju kvaliteta i eventualnih nedostataka nisu mogući.

Ponuđač je dužan da u roku od osam dana nakon dodele ugovora uplati celokupan iznos postignute cene. Pravo na kupovinu imaju pravna i fizička lica, kao i preduzetnici.

Prijavu u zatvorenoj koverti treba dostaviti na adresu Javnog preduzeća „Palić-Ludaš”, Kanjiški put 17a, 24.413 Palić, radnim danima od 7 do 15 časova, neposredno ili preporučenom poštom.

Oglas važi do 18. februara do 12 časova, a javno otvaranje pismenih ponuda biće održano u zgradi preduzeća istoga dana u 12 časova i 15 minuta. Otvaranju ponuda mogu prisustvovati ponuđači ili njihove opunomoćeni predstavnici.

Formular za prijavu i sam konkurs dostupni su na sajtu Javnog preduzeća „Palić-Ludaš”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su dva razbojništva i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 10 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.