blank

Kik boks: „Top Fighter” na prvenstvu Srbije

Proteklog vikenda, 13. i 14. maja u Kraljevu je održano Prvenstvo Srbije u kik boksu, disciplina ful kontakt. Učestvovalo je oko 130 takmičara, u uzrastima kadeta, juniora i seniora. Subotički kik boks klub „Top Fighter” učestvovao je sa tri takmičara.

blank
Foto: Top fighter

U uzrastima stariji juniori Milan Bogavac -71 kg izgubio je na poene u četrvrtfinalu od borca iz Novog Sada. U finalu, Milica Despotović -52 kg završila je meč nerešeno, i preglasavanjem sudija izgubila 2:1 od takmičarke iz Temerina i tako osvojila srebrnu medalju. Nikola Lončar -75 kg je u roku od sat vremena savladao dvojicu boraca i zasluženo osvojio zlato.

„Zadovoljan sam ostvarenim rezultatom mojih takmičara, uvek naravno može bolje, ali vraćamo se u salu da otklonimo greške iz mečava i spremimo se za poslednje drzavno prvenstvo u disciplini lou kik, koje će se održati za dve nedelje”, rekao je trener Alen Heralić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.