blank

MKK „Spartak Office Shoes” večeras dočekuje „FMP”

Danas u 19 časova, Subotička hala biće poprište dugo čekanog duela. Posle šest godina u Subotici gostuje FMP Soccerbet, dugogodišnji ABA ligaš u čijem sastavu su petorica stranaca: Mening, Mur, Bič, Izundu i Dženkins.

blank
Foto: MKK Spartak

S obzirom na sastav i renome protivnika, kao i motivisanost košarkaša Spartaka možemo očekivati izuzetnu košarkašku predstavu.

Na konferenciji za medije govorili su plej Spartaka, Ilija Milijašević i trener Vladimir Đokić. Posle pobede nad Zlatiborom, igrači Spartaka žele da nastave pobednički niz.

„Svesni smo kvaliteta FMP-a. Naša šansa leži u bržoj i agresivnijoj igri, većoj energiji. Pozivam publiku da nam pomogne kao što to redovno čini ove sezone”, rekao je Ilija Milijašević.

Strateg Spartaka šansu vidi u umoru ABA ligaša:

„Ozbiljan su klub i trener, moramo biti agresivni, pametni i hrabri. Pokušaćemo da ih iznenadimo, ali i da publici predstavimo sve naše igrače”, istakao je Vladimir Đokić.

U dosadašnjih 7 međusobnih prvenstvenih susreta Spartak nije uspeo da savlada Beograđane. Meč u Železniku na startu Super lige završen je pobedom domaćih (98:80).

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.