blank

KMF „Full Feel” u Vojvođanskoj futsal ligi

blank

U Trofejnoj sali Sportskog saveza grada Subotice danas je ozvaničeno uključivanje subotičkog Kluba malog fudbala „Full Feel“ u sistem takmičenja Futsal saveza Vojvodine, odnosno Futsal saveza Srbije.

Jedan od osnivača Kluba malog fudbala „Full Feel” Nemanja Džever zahvalio se gradonačelniku Stevanu Bakiću i članu Gradskog veća zaduženoj za sport i omladinu Nataši Aleksić, kao i Sportskom savezu Subotice i Gradskoj upravi na pomoći oko osnivanja i početka takmičenja.

blank

– Mi smo 2017. godine organizovali jednu ekipu koja se sa dosta uspeha takmičila na turnirima, a vrhunac je bio prošle godine u Subotici, kada smo na Državnom prvenstvu Srbije u mini-fudbalu osvojili četvrto mesto u izuzetno jakoj konkurenciji. Nakon toga smo odlučili da registrujemo klub i da uđemo u zvaničnu ligu futsala. Nadam se da ćemo našim rezultatima i radom opravdati poverenje rukovodstva i članova kluba, kao i subotičke lokalne samouprave – rekao je Nemanja Džever.

Futsaleri bi od septembra trebalo da počnu da se takmiče u Futsal ligi Vojvodine.

Član Kluba „Full Feel“ Bela Vojnić naveo je da je u planu otvaranje i škole futsala kako bi obučavali svoje kadrove.

Gradonačelnik Stevan Bakić naglasio je da će i Grad Subotica i Sportski savez uvek podržati rad postojećih i stvaranje novih sportskih klubova.

blank

– Želeo bih da što više ekipa ide primerom „Full Feela”, koji se uskoro uključuje u ligu, jer Grad će podržati sve sportske ekipe, i u interesu je i Sportskog saveza Subotice i Grada Subotice da što više ekipa imamo u našim najkvalitetnijim ligama Srbije. Radeći na promociji sebe, oni promovišu Suboticu kao grad sporta – izjavio je gradonačelnik i poželeo im puno sreće u takmičenju.

Predstavnici Kluba su, nakon obraćanja medijima, gradonačelniku Stevanu Bakiću i Nataši Aleksić uručili dresove Kluba malog fudbala „Full Feel”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.