blank

KMF Spartak zadržao status drugoligaša

Futsal klub Spartak će se i u narednoj sezoni takmičiti u drugoligaškom društvu. Takmičenje u Drugoj futsal ligi Srbije startuje 8. septembra, a ekipa se za sada pojačala sa Nemanjom Žeravicom koji je došao iz KMF Novi Sad.

blank
Foto: Subotičke.rs

Po rečima Gorana Popovića, prvog čoveka Spartaka, ekipa će do početka prvenstva odigrati nekoliko kontrolnih mečeva. Okosnica ekipe od prošle sezone se zadržala i uz nekoliko mladih igrača pokušaće da izbori što bolji plasman i ako se ukaže prilika da uđe u Prvu ligu.

Prvo pojačanje u ovom prelaznom roku je Nemanja Žeravica, iskusan futsaler koji je nastupao za nekoliko prvoligaških klubova u Srbiji i koji je u prošloj sezoni branio boje Novog Sada u Prvoj ligi sa kojom je izborio opstanak u eliti. Klub je za sada napustio samo Dražen Lučanović koji je prešao u redove KMF Novi Sad.

Subotičani će prvo kolo igrati protiv ekipe Leteći Holanđanin iz Vrbasa, koji je novajlija u ligi, ali i klub sa velikom tradicijom i iskustvom dugogodišnjeg igranja u najelitnijem futsal takmičenju u Srbiji.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.