blank

Košarkaši nastavili pobedničku seriju (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Košarkaši Spartak Office Shoes-a ugostili su Slogu iz Kraljeva u okviru 17. kola Admiral bet Košarkaške lige i opravdali ulogu favorita pobedivši rezultatom 99:80 (25:19, 22:19, 22:20, 30:22). Subotičani su ovom pobedom nastavili seriju od 10 trijumfa na svom terenu u tekućem šampionatu.

Spartak Office shoes: Cvetković 9, Cerovina 12, Milijašević, Stepanović 4, Kutlešić 2, Milisavljević 4, Radosavljević, Medarević 12, Bojić 19, Lazić 7, Barna 19, Gordić 11.

Sloga: Andrić, Savić 16, Matović 16, Hris 11, Stefanović 2, Jordović 2, Kangu 11, Krsmanović, Simeunović 20, Stamenić 2.

blank
Foto: Subotičke.rs

Gosti su bolje otvorili meč i sa dobrim procentom šuta za tri poena napravili početnu prednost. Spartak je zatim zaigrao agresivniju odbranu što mu je veći broj igrača u rotaciji to omogućio, pa je uspeo da preokrene rezultat i dobije prvu deonicu. Nastavili su Subotičani u dobrom ritmu i na poluvreme otišli sa prednošću od devet poena.

U nastavku meča nije bilo neizvesnosti. Izabranici Vladimira Jovanovića prikazali su kvalitet i dobru organizaciju u napadu, pa su do kraja meča kontrolisali stvari na terenu. Najefikasniji u domaćoj ekipi bili su Bojić i Barna koji su ubacili 19, dok je kod gostiju Simeunović dominirao sa 20 poena.

blank
Foto: Subotičke.rs

Nakon meča trener gostiju Saša Đorđević istakao je da je izostanak nekoliko igrača uticao na igru njegove ekipe, ali da to ne umanjuje pobedu Spartaka, dok je trener domaćih Vladimir Jovanović čestitao svojim momcima na zasluženoj pobedi.

U narednom kolu Admiral bet košarkaške lige Spartak Office Shoes putuje u Vršac.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.