blank

Košarkaši savladali Užičane

Košarkaši Spartak Office shoes-a upisali su sinoć u Hali sportova 20. ovosezonsku pobedu u Admiral bet košarkaškoj ligi. Izabranici Vladimira Jovanovića slavili su sa 106:89 (23:27, 26:16, 25:27, 32:19) protiv užičke Slobode.

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Spartak Office Shoes: Cerovina 19, Cvetković, Stepanović 2, Milisavljević 6, Radosavljević 4, Medarević 7, Tejić 6, Lazić 6, Gordić 21, Marelja 7, Sokolović 4, Barna 24.

Sloboda: Finč 9, Bogićević 12, Cubić 9, Borovčanin 2, Aksentijević, Božić 7, Đekić 5, Henson 23, Mušikić 16, Reljić 3.

Sloboda se pokazala kao odličan protivnik, pa su se Subotičani morali potruditi više nego u prethodnim mečevima kod kuće da bi došli do pobede.

Najefikasniji u domaćoj ekipi bili su Barna koji je ubacio 24 poena i Gordić koji je ubacio 21. Kod Slobode najraspoloženiji bio je Henson koji je poentirao 23 puta.

Nakon meča trener Spartaka Vladimir Jovanović je istakao da je teško igrati protiv ekipa koje igraju jako usku odbranu, sa celom petorkom u reketu, ali da ga raduje da su njegovi igrači ipak uspeli da pronađu rešenja za takvu odbranu protivnika.

Na tabeli Admiral bet košarkaške lige Spartak Office shoes je i dalje na drugom mestu sa 20 pobeda i 5 poraza, a u narednom kolu gostuje u Kragujevcu kod Radničkog.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.