blank

Letnji koncerti u Muzičkom paviljonu

blank

Na Paliću je u nedelju počela manifestacija „Letnji koncerti u Muzičkom paviljonu na Paliću“, koja će trajati do kraja leta, saopštilo je Javno preduzeće „Park Palić”.

Koncerti će se održavati svake subote u junu, julu i avgustu, zaključno sa 28. avgustom, a početak svakog koncerta zakazan je za 18 časova. Kako su naveli, ovo je prvi put organizovano sa ciljem da se tradicija vrati na Palić.

„Muzički paviljon je od svog osnivanja početkom 20. veka bio mesto malih promenadnih koncerata. Njegova osnovna namena tad, a i danas, je zabavljanje i doprinošenje boljem ugođaju turista i posetilaca koju šetaju glavnom promenadom na Paliću”, naveli su iz ovog preduzeća.

blank

U nedelju je nakon svečanog ovaranja nastupio bend „Gordanov bluz geto”. Muzičke škole iz Subotice i Novog Kneževca nastupiće idućeg vikenda. Tokom trajanja manifestacije, nastupiće i Subotički duvački orkestar, „Zlatna frula Vojvodine”, VIS „Limunada”, Nikola Radonjić, Kvartet „Pneuma”…

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.