blank

Lokalni derbi pripao Bajmočanima (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka i Bačke iz Subotice sastali su se u okviru 6. kola Vojvođanske lige Sever. Lokalni derbi okupio je veliki broj ljubitelja fudbala na Spartskom centru u Bajmoku, a Radnički je zasluženo slavio rezultatom 3:0 (1:0).

Strelci: Orčić 18., Stojanović 62. (P) i 80. minut za Radnički.

Radnički: S. Lebović, D. Tosnberger, Kujundžić, Stojanović, L. Lebović, Lukić, Šimić, Vukelić, Marinković, Orčić, Petrović. Igrali su još: U. Maravić, Z. Maravić, F. Tosnberger, Mitić, Milić.

Bačka: Đurđevac, Bjedov, Živina, Bašić, Milijašević, Mezei, Kapetanović, Matijašević, Šijačić, Vujošević, Bursać. Igrali su još: Temunović, Radmanović, Nenadović.

blank
Foto: Subotičke.rs

Radnički je ovom pobediom nastavio odličnu seriju. Dobra igra i disciplina donela je nova tri boda sa kojima su Bajmočani zadržali plasman u gornjem delu tabele. Od prvog do poslednjeg minuta bili su bolji rival i zasluženo slavili.

Poveo je domaćin u ranoj fazi meča. U 18. minutu Kujundžić je poslao dugu loptu preko odbrane Bačke, a brzonogi Orčić je bio nemilosrdan. Nakon nekoliko minuta gosti su imali priliku da izjednače sa bele tačke, ali je Matijašević pogodio prečku.

blank
Foto: Subotičke.rs

Nakon 15 minuta igre u drugom poluvremenu Radnički je udvostručio prednost, a strelac je bio Stojanović iz jedanaesterca. Konačan rezultat postavio je najbolji igrač meča Stojanović, kada je u 80. minutu odlično šutirao sa dvadesetak metara u nebranjeni deo mreže golmana Bačke Đurđevca.

Bajmočani u narednom kolu putuju u Vrbas, dok će Bačka na svom terenu kraj Somborske kapije ugostiti ekipu Obilića iz Zmajeva.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.