blank

Maravić: Daćemo sve od sebe da upišemo tri boda

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka će u nedelju od 17 časova i 30 minuta na Sportskom centru ugostiti ekipu Mladosti iz Apatina u poslednjem kolu Vojvođanske lige grupa Sever. 

blank
Foto: Subotičke.rs

Kapiten Zdravko Maravić zadovoljan je ovosezonskim izdanjem ekipe i nada se pobedi koja će biti poklon vernim navijačima za kraj sezone.

Bajmočani su u prošlom kolu savladali poslednjeplasiranu ekipu Krila Krajine u Bačkoj Palanci rezultatom 2:0 (0:0). Kapiten i najstariji igrač u timu, Zdravko Maravić, pedvodio je ekipu i asistirao kod prvog gola:

„Odigrali smo dobar meč u Bačkoj Palanci i prava je šteta što je došao kraj prvenstva, jer smo u dobroj formi i ritmu. Zadovoljan sam igrama ekipe u sezoni u kojoj smo se ponovo vratili u Vojvođansku ligu. U nedelju nam dolazi Mladost koja je obezbedila opstanak i koja dolazi da igra rasterećeno bez imperativa pobede.

Mi ćemo dati sve od sebe da odigramo još jedan dobar meč i upišemo tri boda kako bi zauzeli što bolje mesto na tabeli. Šansu će najverovatnije dobiti i igrači koji su imali manju minutažu i mladi igrači koji treba da se dokažu, a ja sam tu da im pomognem”, rekao je Maravić.

Parovi poslednjeg 30. kola Vojvođanske lige Sever:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.