blank

Marko Bugarin, štoper Spartaka: Nedostaje nam završnica!

Spartak je proteklog vikenda poražen na svom terenu u okviru 27. kola Mozzart bet Super lige od ekipe Radničkog iz Niša.

blank
Foto: FK Spartak

Derbi donjeg dela tabele pripao je Nišlijama koji su bili bolji za jedan pogodak. Defanzivac Subotičana Marko Bugarin u izjavi za Sportski Žurnal ističe da ekipi nedostaje završnica.

„Dobro smo otvorili utakmicu, imali i odličnu priliku da povedemo, ali je nismo iskoristili. Protivnik je odlično postavio srednji blok gde se nismo dobro snašli, a polukontrama i kontrama su nas ugrožavali.

Želja nam je bila da osvojimo što više bodova do kraja ali nažalost nismo uspeli. Nedostajala nam je završnica pred protivničkim golom, tu smo bili bezopasni. Nakon reprezentativne pauze potrudićemo se da maksimalno dočekamo nastavak prvenstva i da do kraja osvojimo što više bodova”. – Poručuje štoper Spartaka.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano i toplo

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 27 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu uticati relativno povolјno

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.