blank

Mateja Borojević i Aliz Toth osvojili zlatne medalje

Proteklog vikenda džudisti Spartaka ostvarili su zapažene rezultate. Na Prvenstvu Vojvodine Mateja Borojević i Aliz Toth su osvojili zlatne medalje u konkurenciji juniora i poletaraca, dok je trener Subotičana Milan Bogić bio najbolji u Mađarskoj.

blank
Foto: Džudo klub Spartak

Na Prvenstvu Vojvodine Mateja Borojević je postao prvak Vojvodine, Aleksandar Savić je bio treći, dok su Despot Vukas i Julija Kajari bili peti.

Veljko Borojević je zauzeo sedmo mesto, Filip Ivanović i Ilija Stokanović su na žalost ostali bez plasmana.

Na prvenstvu Vojvodine za poletarce i poletarke koje se održalo u Stepanovićevu osvojeno je pet medalja u konkurenciji 185 takmičara iz 31 kluba.

Titulu prvakinje Vojvodine ponela je Aliz Toth u kategoriji do 28 kilograma (sekcija Bajmok). Drugo mesto osvojila je Vida Uzelac u kategoriji do 34 kilograma. Treća mesta osvojili su Jelena Trifunović do 25 kilograma, Tamara Kokanović do 38 kilograma (sekcija Bajmok) i Mihajlo Bogić do 42 kilograma.

blank
Foto: Judo sekcija Bajmok

Ekipu su na ovom takmičenju predvodili treneri Nemanja Nikolić i Vladimir Tanasković.

Takođe proteklog vikenda trener Spartaka Milan Bogić nastupao na 25. Otvorenom šampionatu Mađarske za veterane na kome je učestvovalo 250 takmičara iz 15 zemalja. On je nastupao u kategoriji do 90 kilograma u M5 klasi i zauzeo prvo mesto.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.