blank

Mladost bolja od Bačke

Bačka je u poslednjem 30. kolu Vojvođanske lige Sever gostovala ekipi Mladosti u Turiji. Nakon velikog zaostatka u prvom poluvremenu Subotičani su u nastavku postigli dva gola i samo ublažili poraz 3:2 (3:0).

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Savin 9., Vasić 13., Ikrašev 40. minut za Mladost, Vrana 53., Vojnić 67. minut za Bačku.

Mladost: Nedeljković, Jokić, Petrović, Gašić S., Gubaš (Kisić D.), Vasić, Kisić N., Gašić Sr., Ikrašev, Savin, Tešanović.

Bačka: Jakovčević, Milošević (Temunović), Malenčić, Delić (Vrana), Vojnić, Mezei, Kiš, Šijačić, Milijašević, Nenadović (Pelhe), Pantelić (Kilibarda).

Bačka je doživela i 14. poraz u ovoj sezoni i tako okončala takmičenje u Vojvođanskom severu na 7. mestu sa 42 boda. Nakon loše odigranog prvog poluvremena u Turiji, izabranici Zorana Milidraga su se u nastavku trgli i postigli dva pogotka.

Mladost je na samom startu došla do prednosti preko Savina. Ubrzo nakon toga bilo je 2:0, a strelac je bio Vasić. Domaćini su u finišu prvog poluvremena došli i do 3:0 kada je strelac bio Ikrašev.

Nakon odmora trgli su se Subotičani i pokazali karakter. Bili su bolji rival i uspeli da postignu dva pogotka. Najpre je rezervista Vrana pogodio u 53. minutu da bi Vojnić u 67. minutu bio precizan za 3:2. Do kraja susreta Bačka je imala inicijativu i nekoliko prilika da izjednači ali je odbrana domaćina izdržala i osigurala tri boda.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.