blank

Nedeljom bez vakcinacije stanovništva

blank

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave – Sektor za sistem lokalne samouprave, saopštilo je da nedeljom neće biti vakcinacije stanovništva i da će tim danom biti dezinfikovane prostorije koje se koriste za vakcinaciju.

Prema podacima Doma zdravlja Subotica, na punktu za masovnu imunizaciju u Novoj opštini od 20. do 27. januara vakcinom kineskog proizvođača „Sinofarm“ ukupno je vakcinisano 4.495 Subotičana – 1.256 više u odnosu na broj prijavljenih.

Kako su naveli, juče je Fajzerovom vakcinom revakcinisano 150 korisnika Gerontološkog centra Subotica, a sutra će u subotičkoj Opštoj bolnici početi i revakcinacija zdravstvenih radnika koji su prvu dozu vakcine primili pre tri nedelje.

Za danas, 28. januar, planirano je da se na punktu za masovnu imunizaciju u Novoj opštini vakciniše 198 građana koji su dobili poziv od e-Uprave. Danas do 11 časova vakcinisano je 168 Subotičana.

Punkt za masovnu imunizaciju u Novoj opštini danas će raditi od 8 do 17 časova, sa četiri tima za vakcinaciju. U Subotici je, do danas, protiv virusa kovid 19 ukupno vakcinisano 5.495 građana, a putem portala „e-Uprave“ za vakcinaciju se ukupno prijavilo 12.490 Subotičana.

Subotička lokalna samouprava pozvala je sve građane da nastave da se prijavljuju za vakcinaciju putem portala adresi: https://imunizacija.euprava.gov.rs ili telefonom na broj: 0800 222 334.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.