blank

Ni inspekcija Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine nije pronašla nepravilnosti u radu Vojvodinašuma

blank
Marko Marinković, izvršni direktor za šumarstvo, ekologiju i razvoj Vojvodinašuma

Inspekcija Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine 21. septembra proverila je poslovanje Vojvodinašuma u vezi sa sečom koja je u toku u okolini Subotice, po predstavci načelnika Severnobačkog upravnog okruga Bojana Šoralova, utvrdivši da pomenuto preduzeće nigde u oblasti koja je proveravana nije prekršilo zakon.

Inspekcija je utvrdila da Vojvodinašume radove i ostale aktivnosti u zaštićenom području obavljaju u skaldu sa planskom dokumentacijom u koju su, kakoje u izveštaju navedeno, ugrađeni uslovi zaštite prirode.

Inspekciju radova koje Vojvodinašume obavljaju u blizini Subotice izvršila je inspektorka Zlata Pavlović, a njen inspekcijski zapisnik dostupan je OVDE.

Podsetimo, Šumsko-lovna inspekcija proverila je u petak seču šume na području Treseta koju sprovode Vojvodinašume i pritom nije pronašla ni jednu nepravilnost u postupanju službi pomenutog javnog preduzeća.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.