blank

O poslednjem Balaševićevom koncertu u Subotici…

blank

Bivša novinarka Novih subotičkih novina Jasna Tonković prisetila se poslednjeg Balaševićevog koncerta u Subotici i podelila svoje utiske za portal Subotičke.rs.

– Sećam se poslednjeg Balaševićevog koncerta, decembra 2018. godine u Subotici. Hala sportova bila je puna. Nisu tu bili samo Subotičani, bili su ljudi iz raznih gradova Srbije, pa i regiona. Mogla sam da osetim veličanstvenu euforiju i pre izlaska velikana na scenu. A onda se pojavio on – Panonski mornar sa svojim neprikosnovenim šeretskim osmehom. Nastale su višeminutne ovacije. Počeo je sa anegdotama, kao što je uvek i radio. Svima je poznato da Balašević nije priređivao obične koncerte, bilo je to mnogo više od koncerta, bilo je „duboko”, emotivno i lično za sve nas – navela je Tonković.

blank

– Sećam se da je nastup započeo pesmom „Priča o Vasi Ladačkom”, a nastavio sa „Nekim novim klincima”. Na bini su bile plišane igračke, koje je uz osmeh podigao. Nakon toga usledile su neprolazna numere, svima nama poznate. Balašević je oduvek bio spona među ljudima iz celog regiona. Bio je veličina koja je spajala generacije, a spajaće i neke nove klince, u to ne sumnjam. Znam da je mnogo voleo Suboticu, a i Subotica njega – dodala je bivša novinarka Novih subotičkih novina.

Foto: D. Malagurski, NSN

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su dva razbojništva i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 10 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.