blank

Tamburaš Nikola Jaramazović: Pamtićemo koncert na Kalemegdanu

blank

Tamburaš Nikola Jaramazović je za Subotičke.rs rekao da mu je bila čast svirati i raditi sa Balaševićem. Kako je naveo, kontakt sa njim je bio poseban.

– Na njegovim koncertima u publici je znalo da bude po nekoliko hiljada ljudi. On je bio „mega-zvezda‟, ali je iza scene sedeo sa nama kao sa jednakima, na klupi… – naveo je Jaramazović.

Kako je naveo, posebno mu je u sećanju ostao koncert na otvorenom u Beogradu.

– Izdvojio bih koncert na Kalemegdanu, kada smo imali i određenu kostimografiju. Bilo je proleće, ali je padala kiša i bilo je hladno. Kad smo izašli na scenu, Đole nam je namignuo i rekao da ćemo uraditi to kako treba. Skinuo je jaknu, uzeo flašicu vode, polio se time i rekao publici: „Ako vi kisnete, zašto ja da ne kisnem?‟ . E onda smo krenuli sa „Ringišpilom‟… – prisetio se tamburaš.

Jaramazović je zaključio time da je saradnja sa Balaševićem suština njegovog sviračkog iskustva, te da je siguran da panonski mornar sada ore nebesku njivu.

Redakcija portala pokušala je da stupi u kontakt i sa Gaborom Bunfordom, Balaševićevim dugogodišnjim saradnikom, ali nas je zamolio za razumevanje jer još nije spreman da daje izjave.

Foto: Printskrin

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog razbojništva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, intenzivnim radom, rasvetlili su dva razbojništva i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg

Detaljnije »
blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 10 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.