blank

Održan drugi Sajam kreativnosti – Artkumulacija u Udruženju “Čvrsto povezani”

Pod sloganom “ArtKumulacija – Mesto Gde Kreativnost Postaje Događaj!” juče je u prostorijama Udruženja “Čvrsto povezani” održan drugi po redu Sajam kreativnosti koji je okupio veliki broj lokalnih umetnika koji se bave izradom predmeta, nakita, keramike, slikanjem, crtanjem.

blank
Foto: Subotičke.rs

Prilika da zainteresovani kupe nešto od originalnih i krativnih radova pružila se u jedinstvenom udruženju čiji je koncept okupljanje kreativnih ljudi koji bi na ovaj način široj javnosti predstavili svoje radove.

blank
foto: subotičke.rs

„Ovo je drugi put da organizujemo ovakvu manifestaciju. Napravili smo jedan sajam kreativnosti gde smo okupili 15-tak umetnika koji mogu da prikažu sve što su napravili. Ovo je okupljanje lokalnih umetnika i mogužnost da razmenimo iskustva. Mogu da kažem da smo uspešno uradili ovakav događaj, drugi put po redu.

Već duže vreme razmišljamo i imamo ideje, ali nam je potrebna pomoć članova i zajednice. U našem gradu ima dovoljno umetnika. To bi bio concept store ili galerija gde bi umetnici mogli da izlažu svoje kreacije i tako imaju stalnu prodaju.

Prostorije našeg udruženja otvorene su za razmenu ideja i ovde se tako nešto često događa. Kad smo krenuli da radimo ovaj prostor, ostao sam iznenađen koliko je mnogo kreativnih ljudi.

Nastavljamo da se organizujemo jednom mesečno na sličan način. Za sad okupljamo ljude iz Srbije, posebno okoline, ali smo otvoreni i za širu saradnju“ – istakao je Tihomir Vučković, predsednik Udruženja „Čvrsto povezani“.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.