blank

Održana osnivačka Skupština GO Narodnog pokreta Srbije u Subotici

Novi predsednik Gradskog odbora Narodnog pokreta Srbije u Subotici je Bane Maksimović, diplomirani ekonomista dok je za potpredsednika izabran Vojislav Maćoš, student – rezime je današnje izborne skupštine ove stranke.

blank
Foto: Arhiva portala Subotičke.rs

“Kao jedan od najmlađih gradskih odbora u celoj Srbiji, imamo jasan plan da Subotici vratimo stari sjaj. Naš prioritet je sprovođenje politike koja se zasniva na ozbiljnosti i odgovornosti. Borićemo se za svakog sugrađanina, jer bolji život mora da bude dostupan svima.”- reči su Baneta Maksimovića, dosadašnjeg poverenika, a sada novog predsednika Gradskog odbora Narodnog pokreta Srbije.

Prisutnima se obratio i predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić i izjavio da se izborna volja građana krade i da ne postoje fer uslovi za održavanje izbora:

“Mi smo kao opozicija izašli sa tri uslova, a naš minimalan zahtev jeste da se izbori za grad Beograd i izbori u drugim gradovima održe u istom danu”.

Danas su i zvanično otvorene i prostorije subotičkog odbora ove stranke i to na adresi Braće Radića 20.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Golubice preletele Adu

Fudbalerke ŽFK Spartak upisale su i četvrtu pobedu u plej ofu Superlige. Subotičanke su savladale Slogu iz Zemuna na gostovanju rezultatom 6:0 (3:0). Strelci: Filipović

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.