blank

Otkazan “Bajmok Rock Fest”

“Bajmok Rock Fest” koji je trebalo da se održi danas je otkazan. Iz organizacije navode da su bili primorani da otkažu festival.

blank
Foto: Bajmok Rock Fest

“Zbog najave nevremena za danas, ljudi koji su trebali da postave binu i razglas za festival su se poneli krajnje nekorektno i otkazali dolazak u poslednjem trenutku, ne ostavljajući nam dovoljno vremena da nađemo adekvatnu alternativu”, navodi se u saopštenju.

“Ovim putem želimo da pre svega da uputimo izvinjenje, kao i da se zahvalimo svima vama koji nas pratite i koji ste kao i mi sa nestrpljenjem čekali ovogodišnji festival, svim firmama i pojedincima dobre volje koji su finansijski pomogli ovaj festival, svim bendovima koji su nam ukazali poverenje i bili spremni da dođu znajući naše skromne finansijske mogućnosti, svim medijima koji su doprineli popularizovanju festivala, kao i svima koji su nam na bilo koji način pružili podršku.

Sa svima vama ćemo u narednim danima biti u kontaktu narednih dana i razrešiti eventualne nedoumice i pitanja. Takođe, bićete blagovremeno obavešteni o održavanju festivala u nekom drugom terminu, ukoliko ga bude.
Hvala vam još jednom na ukazanom poverenju, nadamo se da ćemo se sledeći put čuti kada budemo imali neke lepše vesti”, zaključuju organizatori.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.