blank

Otvoren pozivni centar za imunizaciju pri Crvenom krstu Subotica

blank

U prostorijama Crvenog krsta Subotica otvoren je pozivni centar za imunizaciju. Zadatak volontera je da obaveštavaju građane o terminima za vakcinaciju i revakcinaciju.

– Od juče je u prostorijama Crvenog krsta otvoren pozivni centar, kao podrška Domu zdravlja i Gradskoj upravi, kako bi imunizacija našeg stanovništva bila što efikasnije sprovedena. Zadatak volontera pozivnog centra je da pozivaju građane koji treba da budu vakcinisani i revakcinisani i da ih obaveštavaju kada je njihov termin za vakcinaciju odnosno revakcinaciju – saopštio je Aleksandar Petrić, predsednik omladinske organizacije „Dr Slobodan Pantelić“.

Kako je ranije navedeno, na poziv Doma zdravlja Subotica, volonteri Crvenog krsta Subotica počeli su da pružaju podršku i u administrativnim poslovima na punktu za imunizaciju u Novoj opštini.

Foto: Fejsbuk

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano i toplo

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 27 stepena Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu uticati relativno povolјno

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.