blank

Palićki veslači uspešni na Kupu Srbije i u Omladinskoj ligi

blank

Veslački klub „Palić” saopštio je da je održano 2. kolo Kupa Srbije i 2. kolo Omladinske lige, te da su Adel Arnold i Laura Malatinski osvojile bronzanu medalju u kategoriji 2xPŽ (dubl skul za pionirke), dok je Teodora Blagojević osvojila srebrnu medalju u kategoriji 1xKŽ (skif za kadetkinje).

Zlatnu medalju osvojio je Sergej Čipak u kategoriji 1xKM (skif za kadete), a bodove su klubu doneli i Balint Fileki, Mark Gorotva, Bence Juhas i Filip Mesaroš u kategoriji 4xJM (četverac skul za juniore).

blank

U kategoriji 4xKM (četverac skul za kadete), Sergej Čipak, zajedno sa Markom Marićem (Danubius 1885), Ognjenom Dobrićem (Grafičar) i Lazarom Živanovićem (Smederevo), osvojio je zlatnu medalju.

Bodove je donela i Boglarka Korhec, a takmičila se u kategoriji 1xPŽ (skif za pionirke).

Veslački klub „Palić” je, kako je navedeno, u generalnom plasmanu na ovom takmčenju po bodovima bio na 8. mestu, dok je nakon 2. Kola, prema osvojenim bodovima u Kupu Srbije na 5. poziciji, a u Omladinskoj ligi na 9. mestu.

Foto: VK „Palić”

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.