blank

Sledi „zatvaranje” Subotice – da li će postojati alternativni prolazi za vozače? (VIDEO)

YouTube video

Trenutak kada će se zatvoriti rasksnice kod Patrije, odnosno raskrsnice na ulici Maksima Gorkog, samo što se nije desio. Povod je dugoočekivana rekonstrukcija i izgradnja pruge Beograd-Budimpešta, a na jučerašnjoj pres konferenciji Demokratske i Narodne stranke, Daniel Kovačić i Bane Maksimović, izneli su svoje nedoumice kako će grad funkcionisati uopšte, i zašto niko iz gradske vlasti ne odgovara na pitanja koja muče Subotičane mesecima, a tiču se rušenja saobraćajnica i izgradnje novih.

U maju 2023. godine trebalo bi da počnu radovi na rušenju postojećeg i izgradnji novog železničkog mosta u Maksima Gorkog, a završetak svih radova na ovom objektu očekuje se u martu 2024. godine.

blank
Foto: Subotičke.rs

Saobraćaj najfrekventnijih ulica i raskrsnica biće zatvoren 10 meseci, a zatvaranje je predviđeno od raskrsnice sa ulicom Đure Đakovića i Trgom Lazara Nešića, do raskrsnice sa ulicom Jovana Mikića i Pavla Papa.

Tema sastanka novinara sa predsednicima subotičkih odbora Demokratske i Narodne stranke bio je i tender za nabavku video nadzora, odnosno kamera koje će „pokriti” dobar deo grada.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Sledi „zatvaranje” Subotice – da li će postojati alternativni prolazi za vozače? (VIDEO)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.