blank

Povod za obračun dve Kineskinje na Buvljaku rivalstvo u ljubavnom trouglu

blank

Kako portal Subotičke.rs saznaje, uzrok današnje svađe i krvoprolića na subotičkom Buvljaku je rivalstvo u ljubavnom trouglu.

Prema onome što se moglo saznati na licu mesta, supruga je stupila u svađu sa ženom koja je u emotivnoj vezi sa njenim mužem. Već duže vreme, muž i žena ne žive zajedno.

Nakon kraće svađe i izbijanja fizičkog obračuna, sadašnja partnerka je rivalki zadala više uboda makazama u predelu stomaka, glave i nogu.

Učesnice obračuna rodom su iz provincija Džeđang (okrug Ćingtijan) i Đangsi na jugoistoku Kine. Prema najnovijim nezvaničnim informacijama, povređena žena je van životne opasnosti i oporavlja se od povreda u bolnici.

Subotička policija saopštila je da je uhapsila kinesku državljanku Z. Č. (30) zbog sumnje da je na Buvljaku makazama nanela povrede svojoj tridesetdevetogodišnjoj sunarodnici.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu zbog ubistva u pokušaju, biti privedena Višem javnom tužilaštvu.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Jak vetar

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 25 stepeni Celzijusa. Kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.