blank

Poziv umetnicima da nastupaju u Muzičkom paviljonu

blank
Javno preduzeće „Park Palić” pozvalo je sve soliste, grupe, afirmisane i neafirmisane bendove, muzičke sastave i druge umetnike da predstave svoj nastup ili performans posetiocima Palića u Muzičkom paviljonu. Kako su naveli iz ovog preduzeća, cilj im je da ožive ovaj objekat i da mu vrate prvobitnu funkciju.

„Muzički paviljon na Paliću postoji već više od 100 godina. Namenjen je da bude prostor na kojem se održavaju manji promenadni koncerti. Pre 100 godina gradsko veće je sklopilo ugovor koji nalaže da 13 članova njegovog orkestra svakog dana tokom juna, jula i avgusta svira promenadnu muziku”, navedeno je u saopštenju „Parka Palić”.

Svi zainteresovani mogu da se prijave imejlom na: [email protected], do petka 28. maja do 18 časova. Prijava treba da sadrži naziv sastava, kratki opis nastupa (žanr, koliko sastav ima članova, koliko vokala, muzičkih instrumenata i slično), audio, video ili foto-materijal nastupa, kao i kontakt podatke (ime i prezime, broj telefona i mejl).

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.