blank

Prozivka odigrala nerešeno sa Aleksa Šantićem

U sredu je na pomoćnom terenu Gradskog stadiona odigran prijeteljski susret između ekipe Prozivke i Aleksa Šantića. Pred mnogobrojnom publikom obe ekipe su prikazale odličnu igru sa pregršt šansi i lepih pogodaka, na kraju 3:3 (0:0) je i najrealniji ishod ovog zanimljivog duela dva prijateljska kluba.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Pejak S., Bibić i Đurić, za Aleksa Šantić, a Đurović, Trbojević i Sedlić za Prozivku.

Prozivka: Mrđa, Fedor, Cetina, Lazić, Subašić, Kojić, Đurović L., Sedlić, Ignjatov, Sedlić J., Trbojević. Igrali su još: Gligorić, Milosavljević, Subašić, Ekmecić, Đurović, Ljiljak.

Aleksa Šantić: Macura, Branežac, Tomić, N. Pejak, File, S. Pejak, Đurić, Simić, Jurić, Sjeran, Milićević. Igrali su još: Bibić U., Bibić M., Matković.

Novajlija Gradske lige prikazao se u odličnom svetlu, i uz podršku mnogobrojne publike koja je došla da podrži „momke iz kraja” uspela da odigra nerešeno sa kvalitetnim timom Alekse Šantića koji se takmiči u Somborskoj okružnoj ligi.

Prvo poluvreme proteklo je u čvrstoj i disciplinovanoj igri obe ekipe. Nije bilo golova, ali je bilo prilika na obe strane. Domaćini su propustili dve izgledne dok su gosti pred kraj poluvremena pogodili prečku.

blank
Foto: Subotičke.rs

Drugo poluvreme donelo je pravu poslasticu za gledaoce koji su mogli da uživaju u meču koji je prevazišao rangove u kojima se takmiče obe ekipe.

Gosti su poveli nakon prekida kada je precizan bio Pejak, da bi nedugo zatim i poduplali prednost nakon lepe akcije koju je krunisao Bibić. Domaćini su smanjili na 2:1 golom Đurovića nakon greške golmana Macure.

Nakon nekoliko minuta domaćini su kaznili opuštenost gostiju i poravnali rezultat preko Trbojevića.

Aleksa Šantić je ponovo poveo lepim golom Đuriđa sa oko 25 metara, dok su domaćini do izjednačenja došli nakon kontranapada pred kraj susreta kada je egzekutor bio Sedlić.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.